diumenge, 12 de desembre del 2010

Progresso adequadament

Això està prenent forma, la nostra wiki ja és un projecte al que se li comencen a veure les formes i sembla que fins i tot li està començant a canviar la veu. Potser és ja com un adolescent. Està costant.
La veritat és que vaig agafar aquesta assignatura per tres motius:

  1. Per poder adaptar-me a la forma de treballar de la universitat des del primer moment. Vaig pensar que faríem servir eines que m'ajudarien a la resta d'assignatures.
  2. Perquè em sembla interessant tot lo que te a veure amb les noves tecnologies i els continguts multimèdia
  3. Perquè no té exàmens i vaig pensar que per començar podria així tenir més temps per descobrir la universitat amb tranquil.litat.
Però em vaig equivocar amb el tercer raonament. És veritat que no te exàmens, però es menja la gran majoria del meu temps. Estem aprenent molt, però he tingut la sensació en alguns moments de l'assignatura fins ara que se solapaven els conceptes i no podia aprofundir tot el que m'agradaria, perquè quan començava a control·lar alguna cosa n'hi apareixia una de nova.

És cert, però, que la sensació és minvant, perquè cada dia estic més acostumat al ritme i he anat adquirint dinàmiques i eines per treballar que un cop assolides es fan servir de una forma mecànica.

A més, aquesta assignatura té una particularitat més: t'obliga a treballar amb més gent, no només a partir de debats, sinó que has de fer un projecte comú amb més gent, gent amb diferents situacions personals, professionals, estètiques, religioses i amb diferents gustos musicals o no, que, això sí, volen el mateix que tu, MILLORAR.

Tot i això com diria el gran Portet progresso adequadament


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada