dilluns, 22 de novembre del 2010

Compartint

Compartim la sensació de decepció inicial, pel que fa a l'avaluació (tant la grupal com la individual); com a mínim no sóc l'única que l'ha tingut, segons llegeixo al bloc. Això en part em tranquil·litza i em part em dóna ànims per, tal com diuen l'Héctor i el Xavi, donar un nou impuls a la feina.

Aquesta assignatura teòricament ens ha de donar eines per moure'ns més còmodament en lavirtualitat del mitjà; és un assaig per aprendre a comunicar-nos a distància amb els companys d'estudis i un escalfament amb les noves eines que ens ajuden a descobrir tant el consultor com els altres companys. Fins aquí perfecte, d'allò més útil i encoratjador. El que, sincerament, em resulta una mica frustrant és la sensació que és l'assignatura a la qual dedico més recursos i amb la qual tinc el resultat (o la nota) més baixos... En fi, moment de reflexionar i mirar d'optimitzar!

Cal ser més curosos amb les tasques, més primmirats amb els requisits de les activitats... Passada la primera etapa de contacte més intens, de posada en comú més immediata, estic d'acord amb el Xavi que haurem de variar el mètode de comunicació i de feina...

I seguir investigant, com fa l'Esther! Que el tema s'ho val!!

Vinga, molts ànims i bona setmana!!

1 comentari:

  1. Ànims!

    Dius, sobre la sensació de decepció, "com a mínim no sòc l'única que l'ha tingut, com llegeixo al bloc", i com ja he comentat en altres posts del vostre bloc, també ho podries llegir en blocs d'altres companys d'aula.

    Cal afrontar les crítiques i tirar endavant!

    Per cert, jo també gasto un fotimer d'hores en aquesta assignatura. En comptes de 6 crèdits per a mi en són 12.. bufff

    El psocòpter Jordi

    ResponElimina