dissabte, 13 de novembre del 2010

Bona nit

Bona nit espai virtual,
Acabem de fer una connexió grupal i tinc molt fresc quins són els nostres punts forts i quins són els febles, tot però està clar, des de el meu parer.
Potser aquest espai ens servirà realment per fer reflexions que són més difícils de fer en un tipus de connexió com la que hem escollit nosaltres, mitjançant un xat de googledocs. Aquest tipus de comunicació afavoreix molt les idees fresques, la interacció a temps real del grup i és veritablement molt interessant. Aquest nou espai però, potser ens permetrà reflexionar una mica més lentament, pensar i mirar de trobar que podem canviar una estoneta abans de connectar-nos, per poder fer-ho després mentre parlem a velocitat de llamp.
Trobo que com a grup tenim molts punts forts, en primer lloc crec que estem ben repartits, i crec que això ha sigut sort. Cadascú aporta alguna cosa diferent, i d’aquesta manera quan un queda en blanc els altres podem fer-li un cop de ma. Per altra banda tots ens oferim per fer tasques, es veu iniciativa i complicitat, i tot i que hi ha feines més interessant i altres potser menys, es fan totes i no només no ens queixem, sinó que la gent s’ofereix.
Com a elements que potser no han funcionat correctament, doncs potser la freqüència de connexió, personalment crec que ens hem connectat molt i bàsicament a temps real, això suposa tenir que estar allà a una hora concreta, i tots tenim responsabilitats, això pot arribar a saturar una mica. Tot i així trobo que ens hem donat una treva. Aquest cap de setmana ens hem donat més espai que mai, això sí, donar-nos molta feina per fer. Potser hem treballat tant que ara sense relaxar-nos, podem permetre’ns deixar algun espai. Estic segur que això farà que el grup tingui més energia.
Bon cap de setmana a tothom, un plaer!

Héctor Sánchez
Informació i Documentació

1 comentari:

  1. Doncs podem provar de comunicar-nos via fòrum, a veure com va. I potser val més que ho provem com més aviat millor, per agafar-ne la traça aviat. Comentem-ho dilluns, ok?

    ResponElimina