divendres, 19 de novembre del 2010

La feina ben feta

Hola espai virtual,
Aquest matí he començat el dia amb la nota de la nostra primera pràctica PAC i la qualificació personal: la veritat és que, si he de ser sincer, la primera sensació no ha sigut gaire agradable. M'havia fet la idea que amb la quantitat d'hores que hem dedicat a fer-ho tot i les il·lusions que hi hem posat, trauríem una gran nota. Però això és el que tenen les expectatives, no sempre es compleixen.


La segona sensació, però, ha sigut diferent: un cop passada la desil·lusió m'ha envaït una gran energia per millorar tot allò que no ha funcionat. Segurament ara tenim una bona feina per pensar què hem de canviar.


A través dels comentaris del consultor i de les nostres sensacions anirem trobant què podem millorar. Ara, però, toca reflexionar una mica, no precipitar-se i fer les coses bé.

Estic, però, convençut que entre tots trobarem respostes.
Ànims, companys!

Héctor Sánchez

1 comentari:

  1. Això de crear unes expectatives i que es frustin crec que ens passa a tots. Encara que treballem molt i molt bé, qualsevol comentari per part del consultor per a fer-nos millorar ens xoca. De tota manera s'ha d'entendre. I com molt bé dius, que això serveixi per a seguir amb l'esforç les properes PACs!

    El psocòpter Jordi
    http://psocopters.blogspot.com/

    ResponElimina