dissabte, 27 de novembre del 2010

Propostes de millora



Avui dissabte, dia 27 de novembre, dia de reflexió electoral, també em dóna peu a reflexionar una mica sobre les polítiques establertes i com s'han anat desenvolupant els primers compassos d'aquesta assignatura.

He pogut comprovar que, com a d'altres grups, la valoració grupal ha estat força decebedora. Els comentaris del consultor han estat crítics, però alhora són realistes. Doncs sí! Sóc objectiva: te raó a dir que no hem fet tot allò que realment s'ens demanava.

Ho dic amb esperit encoratjador, no penseu pas que ho dic per criticar i prou; si ara analitzo amb perspectiva com va anar la PAC 1 trobo que ens vam centrar tots plegats massa en "què dir, més que no pas què fer", i en "la forma, més que el fons".

La meva autocrítica.
La part que el consultor ha fet més incidència per falta d'informació ha estat la Valoració de la Planificació del treball en grup. Fins i tot ens diu que no entén com tenint una bona i ferma estructura amb els Acords Inicials del Grup hem pogut descuidar l'assignació de tasques i plantejament del "calendari de feines".

Per la meva part, després d'haver estat uns dies desconnectada per motius familiars greus, em vaig trobar fent un calendari del grup sense saber gaire què en pensava el grup, del resultat, en introduir-lo a la PAC; es més, fins i tot alguns companys no podien obrir el document perquè estava fet amb l'Excel 2007.

Potser hauria estat millor valorar i ajustar-nos als punts que ara trobem a faltar: objectius generals del projecte i específics de cada fase; tasques i continguts a desenvolupar; materials, recursos i eines que utilitzem; assignacions dels rols de cada membre en cadascuna de les tasques; temporització concretada en la distribució de les tasques en el temps... Tot això no hi era i el consultor ens ho ha retret.

Segueixo reflexionant... Però, després de tot això, encara no em queda clar a qui votaré demà !

3 comentaris:

  1. Hola companya,

    Mentre tinguis clar que aniràs a votar...

    Relliscades en patim tots, la qüestió és aprendre'n i modificar el que calgui i tirar endavant.

    Salutacions,

    Kenneth

    ResponElimina
  2. Esther, si no vaig poder obrir l'arxiu no va ser pas perquè el fessis amb l'Excel 2007, perquè és la versió d'Office que tinc. :)

    Algun problema tenia el meu ordi, que petava cada cop, com si fos excessivament pensant.

    Petonets.

    ResponElimina
  3. Es tracta de fer camí i fer-lo el millor possible. Podem reflexionar més o menys, però a primer cop d'ull, i malgrat potser algun entrebanc, jo veig que el vostre projecte rutlla ;-) Felicitats i endavant!
    El psocòpter Jordi

    ResponElimina