dimecres, 24 de novembre del 2010

Uns passos enrere...

Després de reunir-nos, debatre, expressar-nos, pensar molt, hem decidit parar-nos només un moment i mirar les coses amb molta cura. Ara, amb l'experiència que som capaços de fer les coses no tan bé. Per això estem revisant les feines de la PAC 2, que ja donàvem com a entregades.
 

Hem tornat a plantejar l'estructura de la nostra wiki, hem llegit un altre cop els enunciats de la PAC i estem revisant les entrades al Delicious.

Estem llegint i rellegint tots els enunciats per no entregar res que no toqui. Després, a poc a poc, anirem revisant  les dinàmiques que no han funcionat per corregir-les, sense cap por de canviar-les. De vegades no n'hi ha prou amb voluntat i feina: ens toca també tenir molta cura.
 

Així que, d'alguna manera, ens aturem, ens fem enrere uns passos, agafem una mica d'aire, impuls i... endavant!

1 comentari:

  1. Ara que ja ens em pres uns dies de mirar enrere podem agafar impuls i saltar, encara que jo tinc vertígen, sé que no estic sola en aquest projecte i que entre tots ens ajudarem a sol.lucionar els entrebancs i les properes presentacions de PAC estaran millor consensuades amb el que s'ens demana.
    Anims a tots !

    ResponElimina